Lifting Gua Sha er en totaloplevelse af afstresning & velvære

Du kender sikkert den situation at se dig selv i spejlet om morgenen på et tidspunkt i dit liv, hvor der har været ekstra pres på igennem længere tid – og dét der møder dig, er et træt og slidt ansigt, der gør dig trist? Det er nemlig sådan, at vores mentale tilstand også afspejler sig i vores ansigt.

Lifting Gua Sha er en totaloplevelse der indebærer dyb afstresning, oprydning af stresshormon, genopretter ubalancer i kroppen, og som ekstra gevinst gør din hud glat og fin – hvorfor behandlingen også kaldes naturens botox. Lifting Gua Sha kan både være den mentale dybe og afstressende behandling du længes efter, og det helt unikke og naturlige ansigtsløft du savner.

Trænger du til helt din egen tid? Hvor du kommer helt ned i gear, slipper hverdagens stress og opnår dyb indre ro og velvære i hele kroppen

Lifting Gua Sha er en ansigtsbehandling der er en kombination af ældgamle kinesiske og japanske terapeutiske behandlingsmetoder og primitive sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker. Behandlingen består af dybe bløde tryk og strøg der aktiverer 24 zoneterapipunkter i ansigtet, såkaldt akupressur, udover brug af redskaber som kinesiske Cupps, Gua Sha sten og chilensk olie.

Ansigtszoneterapipunkterne som aktiveres, er forbundet til kroppens indre organer. Når der ubalance i dele af kroppens organer, kan det aflæses i ansigtets linjer og rynker. Det er naturligt at livet sætter sine spor også i ansigtet; både af vind og vejr, og i perioder hvor der er ekstra pres på, hvis vi er stressede, sover for lidt eller andet.

Kinesisk cupping benyttes således til at lede ubalancer og ophobede affaldsstoffer væk fra kroppen, ligesom Japansk Lifting bygger på den tanke, at også ansigtsmusklerne har behov for gymnastik for at forblive spændstige og ungdommelige. Med Gua sha teknikken som betyder ”at skrabe” skabes der ligeledes friktion i huden, hvilket tilsammen med den øvrige behandling stimulerer cellernes egen produktion af collagen og genskaber hudens elasticitet.

 

For booking af behandling på Østerbro eller Hørsholm, kontakt Pernille på mobil 42 31 50 54

DSC03238 (3)
japansk-lifting-punkt-600x389
1C88F9AA-E916-4605-B04E-9A64D88E98DA

NADA øreakupunktur beroliger, balancerer, øger koncentration & reducerer stress i kroppen

NADA øreakupunktur har vist sig effektivt ved:

Stress
Søvnforstyrrelser
Bekymringer og tankemylder
Fysisk og psykisk uro
Spændingstilstande
Nervøsitet
Eksamensangst
Koncentrationsbesvær
PTSD
Kriser
Depression og depressionslignende tilstande
Afhængighed/abstinens

 NADA akupunktur benyttes i stressbehandling til at reducere og forebygge stresssymptomer som søvnproblemer, bekymringer, tankemylder, nervøsitet, koncentrationsbesvær, irritabilitet, anspændthed, angst og indre uro. 

Nada øreakupuktur består af fem specifikke behandlingspunkter i hvert øre, hvor der isættes sterile engangsnåle. Med de fem nåle styrkes kroppens eget antistress system og skaber samtidig en dyb indre ro.

NADA hjælper kroppen til at genoprette balancen, ligesom at det medvirker til at aktivere kroppens eget helingssystem. NADA er en styrkende behandling der regulerer ubalancer i kroppen via det autonome nervesystem, kroppens hormoner og bidrager herudover til at frigive signalstoffer.

NADA bliver i dag anvendt mange steder i det offentlige behandlingssystem og i private behandlingsklinikker i Danmark, som et supplement til andre behandlinger eller indsatser baseret på verbal interaktion og kognition.

NADA akupunktur benyttes ligeledes over hele verden på blandt andet hospitaler, på behandlingsinstitutioner, i terapeutisk arbejde, i socialt arbejde og i katastroferamte områder herunder blandt andet af Røde Kors i USA, ligesom at NADA også blev benyttet ved 9/11 i New York.

NADA står for National Acupunkture Detoxification Association og blev udviklet i 70’erne i USA på Universitetshospitalet Lincoln i New York. Certificerede NADA øreakupunkturbehandlere fra NADA Danmark er godkendt af Sundhedsstyrelsen.

For booking af behandling på Østerbro eller Hørsholm, kontakt Pernille på mobil 42 31 50 54