SPECIALFORLØB:


Jeg hjælper dig der har højt præstationsbehov med ikke at overpræstere og til at skabe balance, glæde og flow imellem din indre og ydre liv.
Med et skarpt blik for dine unikke kompetencer og ressourcer, lærer jeg dig hvordan du tæmmer dine tårnhøje præstationskrav, forvalter din power og energi til personlig succes og overskud, og at lytte til din indre stemme som din sikre GPS til harmoni, balance og integritet.

SÅDAN PRÆSTERER DU PÅ EN SELVKÆRLIG MÅDE

- fra OVERACHIEVER til et liv med selvkærlige vaner,
flow & frihed

For rigtig mange af de klienter jeg taler med, er selvomsorg både svært at definere og svært at praktisere!! Kender du det???

Har du så højt et præstationsniveau, at du indimellem nærmest er ved at segne at udmattelse -og selvomsorg er er efterhånden en by i Rusland?

Og længes du efter at slippe ud af presset, DRØMMER om følelsen af indre fred og frihed – og beundrer dem som ubesværet lever efter devisen ”det jeg ikke når i dag, det når jeg i morgen”?

Så din hverdag føles som et uendeligt kapløb med dig selv – du ender altid med at tilsidesætte dig selv og du forsømmer altid dine EGNE BEHOV til fordel for alt andet?

Jeg har selv været der! Og jeg lærte at gå fra at være OVERACHIEVER, til at skabe mig et liv med selvkærlige vaner, flow & frihed – og en selvstændig virksomhed!

De bedste valg jeg nogensinde har truffet!

NOGLE AF DINE SÆRLIGE KARAKTERISTIKA ER NEMLIG...

Du er super dedikeret, målrettet, knivskarp og fokuseret når du præsterer, og så er du en haj til det du gør – for du elsker at bruge dig selv og at skabe fantastiske resultater.

Du har en enorm ansvarsfølelse, du er grundig grænsende til det pedantiske, kun det allerbedste duer, og alt bliver dobbelttjekket med tættekam!

Så du leverer konsekvent over niveau og derfor er der også altid virkelig stor respekt om dine præstationer, det betyder nemlig alt for dig at kunne være stolthed af dig selv.

Wauw – du ER og KAN noget særligt!!!

MEN problemet er, at du samtidig begrænser dig selv SÅ MEGET – og der altid er SÅ LIDT plads til dig – at du bliver tappet for al overskud og energi – og glæden ved at levere det unikke

som du er så vildt god til begynder at smuldre – og bliver i stedet, i tiltagende omfang, afløst af udmattelse, træthed, manglende motivation, tristhed og overvejelser om at give op.

 

KENDER DU DET HER?

– følelsen af at hovedet er ved at briste af overarbejde, koncentrationen begynder at svigte og alligevel presser du dig selv til det yderste for at få det sidste med…

 

– og fornemmelsen i kroppen når trætheden og panikken over tidspresset indfinder sig, nervøsiteten ulmer og elevatoren kører i maven…

 

-tanken om det kæmpe forventningspres der venter og frygten for ikke at lykkes, lurer lige om hjørnet…

 

– og når den indre chef brutalt ruller sig ud, ødelægger dit humør, får dig til at tvivle, så du er tæt på at køre dig selv i sænk…

 

 Lige meget hvor mange gange du har prøvet at ændre det – lavet aftaler med dig selv – så har du ikke kunnet holde dem og du er hver gang faldet tilbage i den samme rumle!

 

Og gang på gang udsætter du dine egne behov, selvom både du, dit hoved og din krop craver efter FRI, PAUSE, RO OG TIME OUT!!

 

SELVFØLGELIG ER DER EN (TREDJE) VEJ…
-det er aldrig enten eller!

 

Nemlig at LÆRE AT ELSKE selvomsorg som vejen til, personlig succes, overskud, flow & frihed. Og jeg garanterer dig for at du med dette forløb, vil komme til at elske det!

 

DU ER EN KÆMPE KAPACITET, SÅ HVORFOR SKULLE DU IKKE BRUGE DINE RESSOURCER OG DIT UNIKKE POTENTIALE ALLERBEDST MULIGT?

DET KOMMER DU NEMLIG TIL EFTER DETTE FORLØB:

På forløbet vil du opnå en målrettet og transformerende ændring fra fokus på at GØRE til fokus på at VÆRE! Du vil opleve en styrkende, helende og genopbyggende proces, som vil være fuldstændig skræddersyet til dig.

I et smukt energiarbejde imellem dit MINDSET; dine tanke- & handlemønstre, OG vidunderlige afstressende & styrkende LIFTING GUA SHA behandlinger genskaber du indre balance i KROPPEN.

Du lærer NEMLIG at lytte til kroppens sprog som guide og samtidig udvikle selvkærlige tanker og strategier der understøtter din glæde, trivsel og integritet.

Når vi arbejder med at genskabe balancen mellem både tanker, følelser og krop, er SELVOMSORG redskabet og den overordnede fællesnævner for hele forløbet, som den grundlæggende vej til ØGET indre fred, styrke og modstandskraft.

Når du retter fuld opmærksomhed på, at forbinde dig til dét kroppen fortæller dig – kan du bevidst styre og regulere, den mængde pres, pauser og restitution, lige netop DU har brug for, for at være i balance og optimal trivsel.

Derfor er forløbet tilrettelagt i en naturlig kombination af samtale og nænsomme coaching metoder, med dybt beroligende, afstressende og genopbyggende Lifting Gua Sha behandlinger der forbinder og integrerer HELE DIG