imageedit_38_3500797691

SPECIALFORLØB:


Jeg hjælper kvinder med højt præstationsbehov fra at overpræstere og til at skabe balance, glæde og flow imellem deres indre og ydre liv. Med et skarpt blik for deres unikke kompetencer og ressourcer, lærer jeg dem hvordan de tæmmer deres tårnhøje præstationskrav, forvalter deres power og energi til personlig succes og overskud, og at lytte til deres indre stemme som deres sikre gps til harmoni, balance og integritet.

Næste forløb starter medio februar, start marts og løber over 3 måneder.

Er du interesseret i yderligere information om specialforløbet så book en gratis samtale tid.

STRESSCOACHING FORLØB:

"Ingen eller noget skal tage magten over dit liv så du bliver syg af det"

Hvis vi viste, hvordan vi skulle passe på os selv, var vi ikke blevet ramt af stress. Intet er så vigtigt, at du skal betale med dit helbred.

Din personlige proces i et stresscoachingforløb, indebærer at du får stressen ud af kroppen, samtidig med at du indarbejder nye sunde og gode vaner, som genopbygger dig og heler dig.

Når du er klar, arbejder vi videre med praktiske øvelser, samt konkrete handlingsstrategier og redskaber der fremover vil hjælpe dig til at håndtere stressende situationer, ligesom du lærer at forebygge stress.

En stresscoachingproces er derfor ALTID tilpasset til sig, så du i fremtiden bliver i stand til at navigere i overensstemmelse med dine ressourcer og værdier, og at du ved, hvordan du skal passe godt på dig selv.

 

"Når du finder den rette balance i dit liv imellem ydre og indre krav vil du opleve, hvordan alt stille og roligt falder på plads

 

Jeg tilbyder med et gennemtestet og certificeret stresscoaching forløb over 7 sessioner a 1½ times varighed.

Copyright © 2020 Stress Relief- Alle rettigheder er reserverede

Telefon: 4231 5054

Email: info@stressrelief.dk

Addresse:

Blegdamsvej 112A København Ø

Addresse:

Melanders vænge 8 Hørsholm

Åbnings dage:

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Enkelte lørdage