Jeg hjælper kvinder med højt præstationsbehov fra at overpræstere; til at skabe et selvkærligt mindset og at bruge deres indre stemme som kompas til opnå integritet og flow – uden at give slip på deres ambitioner og drive.

imageedit_38_3500797691
"Giv dig selv chancen, du ønsker dig af livet"

Livets dilemmaer kan være smertefulde - smerten fortæller dig, at noget ikke er, som det skal være - og kan i stedet være din vejviser til netop
dét liv du ønsker. 

VIL DU HAVE MIN HJÆLP

Det er min mission at hjælpe dig som “sidder fast i livet” igennem et transformerende forløb, hvor du med nogle aktive bevidste valg skaber det liv du ønsker dig.

TILBEHØR

Få min hjælp

Vil du lære,, hvordan du håndterer dit præstationsbehov . Så du fra at fra at overpræstere, skaber et selvkærligt mindset og bruger din indre stemme som kompas til opnå integritet og flow – uden at give slip på dine ambitioner og drive.

94110ABD-2EC4-461D-8A21-D466DD9B5C64

Bliv inspireret

På min instagram blog deler jeg løbende tanker og inspirationer hentet fra mit arbejde med både egne erfaringer om håndtering af overpræstation behov til at opnå det at følge sin egen indre stemme.

ARBEJDER HJEMME

Kom på listen

Du er velkommen på min mailingliste, hvis du vil have inspiration og brugbar viden til håndtering af et højt præstationsbehov, samt invitationer til mine events og webinars.

Hvad siger mine kunder

Brug for en konsultation?
Få en gratis 30 minutters telefonsamtale

Copyright © 2020 Stress Relief- Alle rettigheder er reserverede

Telefon:  4231 5054

Email: info@stressrelief.dk

Addresse: Blegdamsvej 112A 

København Ø

Addresse: Melanders vænge 8 

Hørsholm

Åbnings dage:

Tirsdag,

Onsdag,

Torsdag,

Fredag,

Enkelte lørdage