"At være den bedste udgave af dig
forudsætter at du møder og
konfronterer dine egne indre begrænsninger,
og prioriterer løbende selvudvikling
som vejen til mestring"

DIT UDBYTTE AF BUSINESS COACHING

Jeg hjælper dig som er High Performance iværksætter eller leder, og som har brug for at lære, hvordan du med dit mindset, selvkærlige vaner og indre kompas, sikrer dig progression, personlig succes og flow – på både de ydre og indre linjer.

At være i MENTAL TOPFORM forudsætter helt konsekvent at du sætter dig selv FØRST – en prioritering de fleste high performance iværksættere og ledere IKKE er vant med! MEN som garanterer dig resiliens, styrke og vedholdenhed på den lange bane.

I mine sessioner tager jeg afsæt i et bredt fagligt fundament med mange års erfaring i professionelle samtaler, ledelse og mentoring samt integrerer fokus på praksisser i din hverdag hvor du genskaber balance og styrke.

Når du har gennemgået et forløb hos mig, har du opbygget et stærkt mindset og integreret selvkærlige vaner der er blevet en del af din daglige praksis og resiliensstrategi.

“Intet problem er for småt eller for stort”

OPLEVER DU

Så er du ikke alene med dine følelser. At være selvstændig eller leder indebærer at du dagligt skal jonglere med mange kasketter imellem mange beslutninger og dilemmaer.

Det kan virke både overvældende og uoverskueligt. Men med de rette indsigter, redskaber og sparring bliver du bevidst om dit eget professionelle ståsted, ligesom at du udvikler og styrker et professionelt, fagligt og personligt stærkt mindset.

Jeg er med dig på hele rejsen, hvor jeg deler det bedste af mange års solid erfaring, indsigt og viden, så du genskaber overblik, arbejdsglæde og lethed i din hverdag.

AA7F4B2B-1C00-4D93-AC8E-B2282919796B

Coaching forløser problemer
& frisætter dit største potentiale

Når du er BUSINESS EJER eller LEDER så har du et betydeligt ansvar for de RESULTATER der lykkes i virksomheden!

Det kan være DIG der tegner de store streger, påvirker retningen, afgør og definerer hvad og hvornår der skal eksekveres eller den der bidrager med unik specialistviden indadtil og udadtil!

Du skal kunne sætte knivskarp spot på det vigtige, have fornemmelse for timing, kunne embrace udfordringer, stå fast i modstand, have styrke og mod til at fortsætte, og du skal inspirere og være inspireret.

DERFOR ER DU, DIT EGET VIGTIGSTE REDSKAB!!!

Når du er i balance med dig selv, er du forbundet med HELE dig, arbejder konstruktivt med dit mindset, forholder dig til kroppens sprog og sikrer dig dermed de bedste forudsætninger for at være i mental topform.

Så når du skal give viden, læring og inspiration fra dig, er du i overskud! Så kommer det fra et sted i dig, hvor du tror på og mærker den tryghed, sikkerhed, ballast og tyngde du rummer

Det vi sige, at du performer med en stolthed og en sikkerhed, som gør dine medarbejdere, interessenter, kunder, aktører eller følgere sikre og trygge.

At være den bedste udgave af dig forudsætter derfor, at du møder og konfronterer dine egne indre begrænsninger, og prioriterer løbende selvudvikling som vejen til mestring.

Jeg er interesseret – hvad gør jeg?

Du er altid velkommen til at booke en afklarende samtale. Det er vigtigt, at vi er et match, og det går begge veje; Du skal have tillid til, at jeg kan hjælpe dig – og jeg vil gerne sikre mig, at jeg er den rette til at støtte netop dig . Derfor tilbyder jeg altid en gratis afklarende samtale af 30 min. varighed.