DIT UDBYTTE AF
LIFTING MIND FORLØBET

På forløbet vil du opnå en målrettet og transformerende ændring fra fokus på at GØRE til fokus på at VÆRE! Du vil opleve en styrkende, helende og genopbyggende proces, som vil være fuldstændig skræddersyet til dig.

ER DU OVERACHIEVER??

Har du så højt et præstationsniveau, at du indimellem nærmest er ved at segne at udmattelse – og selvomsorg er er efterhånden en by i Rusland?

Og længes du efter at slippe ud af presset, DRØMMER om følelsen af indre fred og frihed – og beundrer dem som ubesværet lever efter devisen ”det jeg ikke når i dag, det når jeg i morgen”?

Så din hverdag føles som et uendeligt kapløb med dig selv – du ender altid med at tilsidesætte dig selv og du forsømmer altid dine EGNE BEHOV til fordel for alt andet?

Jeg har selv været der! Og jeg lærte at gå fra at være OVERACHIEVER, til at skabe mig et liv med selvkærlige vaner, flow & frihed – og en selvstændig virksomhed!

De bedste valg jeg nogensinde har truffet!

NOGLE AF DINE
SÆRLIGE KARAKTERISTIKA
ER NEMLIG...

 • Du er super dedikeret, målrettet, knivskarp og fokuseret når du præsterer, og så er du en haj til det du gør – for du elsker at bruge dig selv og at skabe fantastiske resultater.
 • Du har en enorm ansvarsfølelse, du er grundig grænsende til det pedantiske, kun det allerbedste duer, og alt bliver dobbelttjekket med tættekam!
 • Så du leverer konsekvent over niveau og derfor er der også altid virkelig stor respekt om dine præstationer, det betyder nemlig alt for dig at kunne være stolthed af dig selv.

 

MEN BAGSIDEN AF MEDALJEN ER...

 • følelsen af at hovedet er ved at briste af overarbejde, koncentrationen begynder at svigte og alligevel presser du dig selv til det yderste for at få det sidste med…
 • og fornemmelsen i kroppen når trætheden og panikken over tidspresset indfinder sig, nervøsiteten ulmer og elevatoren kører i maven…
 • tanken om det kæmpe forventningspres der venter og frygten for ikke at lykkes, lurer lige om hjørnet…
 • og når den indre chef brutalt ruller sig ud, ødelægger dit humør, får dig til at tvivle, så du er tæt på at køre dig selv i sænk…

 

Lige meget hvor mange gange du har prøvet at ændre det – lavet aftaler med dig selv – så har du ikke kunnet holde dem og du er hver gang faldet tilbage i den samme rumle!

Og gang på gang udsætter du dine egne behov, selvom både du, dit hoved og din krop craver efter FRI, PAUSE, RO OG TIME OUT!!

DER ER ALTID EN TREDJE VEJ...
det er aldrig enten eller!

07DE4AAF-0B92-4886-AF67-57082CAFC467-e1622099135871.jpg

EGENOMSORG ER DIT SELVKÆRLIGE FRISTED:

På forløbet vil du opnå en målrettet og transformerende ændring fra fokus på at GØRE til fokus på at VÆRE! Du vil opleve en styrkende, helende og genopbyggende proces, som vil være fuldstændig skræddersyet til dig.

I et smukt energiarbejde imellem dit MINDSET; dine tanke- & handlemønstre, OG vidunderlige afstressende & styrkende LIFTING GUA SHA behandlinger genskaber du indre balance i KROPPEN.

Du lærer NEMLIG at lytte til kroppens sprog som guide og samtidig udvikle selvkærlige tanker og strategier der understøtter din glæde, trivsel og integritet.

Og behandlingen gør det let for dig, at opnå fred i dig selv og komme ned i den skønneste, dybe og afslappende ro.

For når du skal ind til kernen af, hvor dit præstationsbehov kommer fra, er det vigtigt at du er i ro og i kontakt med dig selv – og det hjælper jeg dig med i denne her behandling.

SELVOMSORG er derfor redskabet og den overordnede fællesnævner for hele forløbet, som din grundlæggende vej til ØGET indre fred, styrke og modstandskraft.

Når du retter fuld opmærksomhed på at forbinde dig til dét kroppen fortæller dig – kan du bevidst styre og håndtere pres – ligesom du kan regulere den mængde pauser og restitution netop DU har brug for, for at være i balance og optimal trivsel.

Derfor er forløbet tilrettelagt i en naturlig kombination af samtale og nænsomme coaching metoder, med dybt beroligende, afstressende og genopbyggende Lifting Gua Sha behandlinger der forbinder og integrerer HELE DIG.

DU ER EN KÆMPE KAPACITET


– SÅ HVORFOR SKULLE DU IKKE BRUGE DINE RESSOURCER OG DIT UNIKKE POTENTIALE BEDST MULIGT?

STARTUP:

1:1 COACHINGSESSION 90 MINUTTER ONLINE ELLER TELEFON

 • Her går vi i dybden med de primære temaer du er udfordret af i din hverdag.
 • Samtalen danner basis for dit forløb og hvad der er vigtigt for dig at arbejde fokuseret videre med.
 • Forløbet bliver på baggrund af samtalen, skræddersyet målrettet til dig og dine behov.

UNDER FORLØBET

INDHOLD TILPASSES FRA MÅNED TIL MÅNED

 • 1:1 EKSLUSIV KOMBI SESSION:45 MINUTTERS COACHING & 75 MINUTTERS LIFTING GUA SHA BEHANDLING
 • LYDFIL
 • VIDEO
 • ØVELSER & OPGAVER
 • REFLEKSIONSSPØRGSMÅL
 • FRI SMS ADGANG
 • MULIGHED FOR KORTE AKUTTE SAMTALE

FINAL:

1:1 COACHINGSAMTALE 90 MINUTTER ONLINE ELLER TELEFON

 • Her samler vi op på forløbet, din udvikling, de temaer du har arbejdet med og de resultater du har nået.
 • Vi har således fokus på din videre rejse og hverdag med nye redskaber, strategier og daglige praksisser, og på at vedligeholde den transformation du har gennemgået og det mindset du har opnået.