Telefon

42 31 50 54

Email

info@stressrelief.dk

NADA øreakupunktur beroliger, balancerer, øger koncentration & reducerer stress i kroppen

 NADA akupunktur benyttes i stressbehandling til at reducere og forebygge stresssymptomer som søvnproblemer, bekymringer, tankemylder, nervøsitet, koncentrationsbesvær, irritabilitet, anspændthed, angst og indre uro. 

NADA øreakupunktur har vist sig effektivt ved:

Stress
Søvnforstyrrelser
Bekymringer og tankemylder
Fysisk og psykisk uro
Spændingstilstande
Nervøsitet
Eksamensangst
Koncentrationsbesvær
PTSD
Kriser
Depression og depressionslignende tilstande
Afhængighed/abstinens

Nada øreakupuktur består af fem specifikke behandlingspunkter i hvert øre, hvor der isættes sterile engangsnåle. Med de fem nåle styrkes kroppens eget antistress system og skaber samtidig en dyb indre ro.

NADA hjælper kroppen til at genoprette balancen, ligesom at det medvirker til at aktivere kroppens eget helingssystem. NADA er en styrkende behandling der regulerer ubalancer i kroppen via det autonome nervesystem, kroppens hormoner og bidrager herudover til at frigive signalstoffer.

NADA bliver i dag anvendt mange steder i det offentlige behandlingssystem og i private behandlingsklinikker i Danmark, som et supplement til andre behandlinger eller indsatser baseret på verbal interaktion og kognition.

NADA akupunktur benyttes ligeledes over hele verden på blandt andet hospitaler, på behandlingsinstitutioner, i terapeutisk arbejde, i socialt arbejde og i katastroferamte områder herunder blandt andet af Røde Kors i USA, ligesom at NADA også blev benyttet ved 9/11 i New York.

NADA står for National Acupunkture Detoxification Association og blev udviklet i 70’erne i USA på Universitetshospitalet Lincoln i New York. Certificerede NADA øreakupunkturbehandlere fra NADA Danmark er godkendt af Sundhedsstyrelsen.