Telefon

42 31 50 54

Email

info@stressrelief.dk

”Jeg må have hjertet med i det jeg gør”

Jeg skulle selv igennem nogle svære år med alvorlig sygdom, en stress sygemelding og opsigelse fra mit job, før det gik op for mig at dette betød, at der var ”no point of return”. Det var et afgørende vendepunkt i mit liv.

Jeg havde fået flere ”vink” forinden om, at jeg var i mistrivsel, men som jeg ikke lyttede til. Jeg sov dårligt om natten, havde knugen i maven det meste af tiden, var ”on and off” irritabel og ked af det. Jeg havde jo et væld af stresssymptomer.

Når vi ikke følger vores hjerte og indre stemme, bliver det svært at nå derhen, hvor vi ønsker at være i livet. Men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg følte mig fastlåst og kunne ikke se en vej ud.

Der skulle åbenbart et endnu større vink til, før jeg tog mig selv alvorligt. Det var noget af en øjenåbner, da jeg blev ramt af sygdom. Først da jeg efterfølgende var ude af den fastlåste situation, var det som om verden åbnede sig for mig, og igen blev fuld af farver og muligheder.

I dag er det fuldstændig indlysende for mig at mistrivsel og følelsesmæssig smerte, i virkeligheden er den største hjælp du kan få, fordi du jo både mærker at noget er galt og samtidig får du chancen for at ændre på det, før du risikerer at blive ramt af stress, udbrændthed eller i værste fald sygdom.

Nu udlever jeg min store passion og har gjort det til min mission at skabe transformerende forløb for mennesker der oplever at ”sidde fast i livet”- og at de igennem nye indsigter, aktive og bevidste valg, finder derhen hvor deres liv bliver ærligt, dybt og meningsfuldt for dem.

 

”Når jeg arbejder med mennesker, der er et svært sted i deres liv, er min grundlæggende overbevisning, at der altid findes en tredje vej – det er aldrig enten eller"