"Når du finder den rette balance i dit liv
imellem ydre og indre krav
vil du opleve, hvordan alt stille og roligt
falder på plads

DIT UDBYTTE
AF STRESS
COACHING

Din personlige proces i et stresscoachingforløb, indebærer at du får stressen ud af kroppen, samtidig med at du indarbejder nye sunde og gode vaner, som genopbygger dig og heler dig.

En stresscoachingproces er ALTID tilpasset til dig, så du i fremtiden bliver i stand til at navigere i overensstemmelse med dine ressourcer og værdier, og at du ved, hvordan du skal passe godt på dig selv.

Jeg tilbyder et gennemtestet og certificeret stresscoaching forløb over 7 sessioner a 1½ times varighed.

“Når du finder den rette balance i dit liv imellem ydre og indre krav vil du opleve, hvordan alt stille og roligt falder på plads

07DE4AAF-0B92-4886-AF67-57082CAFC467-e1622099135871.jpg

Coaching forløser problemer
& frisætter dit største potentiale

Hvis vi viste, hvordan vi skulle passe på os selv, var vi ikke blevet ramt af stress. Intet er så vigtigt, at du skal betale med dit helbred.

Coaching handler om, at du finder ind til netop dét, du ønsker dig af livet, at du frisætter fastlåst energi og potentiale, og transformerer det til handling, så du kan skabe og leve det liv du drømmer om. Der kan være mange årsager til, at man i perioder af sit liv, oplever et behov for at søge professionel coaching.

Jeg har mødt mennesker i min praksis som henvender sig fordi de ønsker at realisere en drøm, står overfor en svær beslutning, befinder sig i et vanskeligt dilemma, ønsker at udleve deres fulde potentiale, skifte karriere eller har en dyb længsel efter at opnå mere balance og ro i hverdagen.

“Ingen eller noget skal tage magten over dit liv så du bliver syg af det”

"Stress& Lifecoaching kan både forløse problemer
og frisætte dit største potentiale"

Er du et sted i dit liv, hvor du inderligt ønsker at skabe en forandring, har brug for støtte til at sætte et mål og at nå det, eller at opnå nye indsigter og overvinde indre barrierer?  

Coaching kan handle om ALT fra helt nære og dagligdags ændringer, og til at træffe større livsændrende beslutninger. Coaching er et redskab der kan hjælpe dig til at skabe udvikling i præcis den retning du ønsker og at nå et ønsket mål eller en ønsket tilstand.

Det første vigtige skridt i en coachingproces indebærer typisk at du afklarer og definerer, hvad du ønsker at opnå med coachingen. Herefter går vi i dybden med at afdække hvad du oplever af udfordringer.

Vi undersøger sammen, hvad der indtil nu har forhindret dig eller holdt dig tilbage, samt hvordan du kan overkomme disse udfordringer eller frigøre dig fra uhensigtsmæssige blokeringer, tanke- og handlemønstre.

Som en væsentlig del af coachingen kaster vi lys på dine ressourcer og styrker, din motivation og drivkraft, så vi kan arbejde med at erstatte gamle mønstre eller blokeringer, med nye muligheder, redskaber og gode vaner.

IMG-8634-scaled-1.jpg

Jeg er interesseret – hvad gør jeg?

Du er altid velkommen til at booke en afklarende samtale. Det er vigtigt, at vi er et match, og det går begge veje; Du skal have tillid til, at jeg kan hjælpe dig – og jeg vil gerne sikre mig, at jeg er den rette til at støtte netop dig . Derfor tilbyder jeg altid en gratis afklarende samtale af 30 min. varighed.